Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Parókák képes leírás - Fodrász.tlap.hu
részletek »

Parókák - Fodrász.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: fodrasz.tlap.hu » Parókák
Keresés
Találatok száma - 7 db
Afroline

Afroline

AFROline hajstúdió - hajhosszabbítás - hajdúsítás - hajfonás - hajkereskedés , és szolárium A legújabb divat szerint, de ősi hagyományok alapján afrikai hölgy készít: afrofonást, parkettafonást, rasztát, valamint hajdúsítást, hajhosszabbítást. A legmodernebb frissítő aromás klímás Ergoline szoláriumgépekkel, rendszeres csőcseréléssel várjuk minden kedves vendégünket, jó parkolási lehetősséggel. Szolgáltatásainkon kívül üzletünkben póthajak, műhajak kis és nagykereskedelmével foglalkozunk. Póthajaink európai haj, indiai haj , és ázsiai haj, tincsezett keratinozott emberi haj, valamint a FUTURA haj, melyek kiválóan alkalmasak hajdúsítás, hajhosszabbítás elkészítéséhez. Műhajaink pedig a KANEKALON és a Jumbo braid, melyeket afrofrizurák elkészítéséhez ajánljuk. Kiegészítők: keratin alapú wax rudak, keratin lapok, mikro gyűrűk, hőillesztő gépek, tressz csatok, szeparátor korongok, szeparátor lapok, ujjvédő gumik, hajfűző tűk. Szeretné haját a legjobb kezekben tudni, akkor látogasson el hozzánk, mert hajfonást a megfelelő szakértelemmel, és gyorsasággal csak egy afrikai hölgy tud igazán magas színvonalon készíteni. A nálunk dolgozó hölgyek, hazájukban gyerek ...

Európai haj nagykereskedés

Európai haj nagykereskedés

Professzionális hajhosszabbítás Budapesten, a XIII. kerületben. Hajhosszabbítási technikák(hagyományos, gyűrűs, csatos, stb.) széles választékából lehet válogatni. Európai hajak széles választéka, natúr és festett változatokban, kedvező árakon. Itt mindenki megtalálja azt a póthajat, ami a legjobban passzol hozzá. Budapest 50km-es körzetében házhoz mennek 24 órán belül. Aki a névnapján megy hozzájuk hajhosszabbításra, annak 3000Ft-ot jóváhagynak. Lehetőség van telefonon és online árajánlatot kérni tőlük.

Haraszti Janka

Haraszti Janka

V´llaljuk sz´nh´zi kell´kek, speci´lis kell´kek, b´bok, jelmezek, jelmezkieg´sz´tő fejd´szek, par´k´k, maszkok, testt¨m´sek k´sz´t´s´t.

Minőségi paróka és póthaj

Minőségi paróka és póthaj

A Budapest, XI. Karolina út 34/b. szám alatt található parókaszalon és nagykereskedés Magyarországon az elsőként létrehozott, több mint 15 éve működő speciális szaküzlet. Többéves tapasztalattal rendelkező munkatársaink készséggel, diszkréten, teljes körű szaktanácsadással segítenek Önnek, hogy minőségi parókáinkkal és póthajainkkal még szebbé, magabiztosabbá váljon. Parókaszalonunkban orvosi vényre is vásárolhat, így Ön az OEP által nyújtott támogatással jut a kiválasztott parókához. Országos viszonteladói partnerhálózatunk termékpalettáját kedvező árainkkal, hatékony kiszolgálással igyekszünk változatosabbá, vonzóbbá tenni.

Paróka Shop Bt. - Online vásárlás

Paróka Shop Bt. - Online vásárlás

Az itt található póthajak mindegyike bárkinek bármikor egyszerű és olcsó megoldás hajhosszabbításhoz, hajpótláshoz. Ennél a hajhosszabbítási módszernél nem kell munkadíjat fizetned senkinek. Nem szükséges szakember segítsége, ez a féle csatos póthaj egyedül felrakható. Ezek a póthajak rövid frizurához is tökéletesen illeszkednek. Látványra semmiben sem különbözik a tartós hajhosszabbítástól.

Partikellék áruház

Partikellék áruház

Csak és kizárólag a világ vezető partitermék gyártóinak kínálatát találod meg nálunk, amerikai és európai gyártókkal állunk kapcsolatban, a bizonytalan minőségű kínai és távol-keleti importot 'nem szeretjük'. Szállítmányaink elsősorban Angliából érkeznek, ahol az USA-beli anyacégek európai lerakatai, központjai vannak, továbbá Németországból, Belgiumból, Olaszországból, Spanyolországból és Hollandiából importálunk.

SOCAP Indiai hajak

SOCAP Indiai hajak

melynek beszerzése szigorú etikai elvek betartásával történik világszerte. A Remy rendszer garancia a minőségre. Az indiai haj kivételes rugalmassága, fénye, lágy struktúrája csak fokozza kezelhetősége egyszerűségét. HairStyle a SOCAP indiai hajak közel 100 különböző színárnyalatát kínálja, kezdve a natúr hajszínektől a melírozott színeken át az extrém fantázia színekig. A haj szerkezete szerint egyenes, enyhén hullámos, hullámos és a göndör hajat kínálunk 30 cm-től 90 cm-ig. A SOCAP extra kínálatában megtalálható Crystal Line hajékszerek választhatóak tollal díszítve, Swarowski kristállyal, alkalomra felcsíptethető formában, de állandó ékszerként keratinozva is.

Tuti menü