Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Mestrefodrászok képes leírás - Fodrász.tlap.hu
részletek »

Mestrefodrászok - Fodrász.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: fodrasz.tlap.hu » Mestrefodrászok
Keresés
Találatok száma - 12 db
Bankó Andrea

Bankó Andrea

Ha megálmodtad, hogy életed legfontosabb napján milyen hajat szeretnél viselni, mi megvalósítjuk neked. Ha nincs konkrét ötleted, közösen megtaláljuk az egyéniségedhez legjobban illõt. Ha rövid a hajad, vagy kevés, pótolhatjuk saját hajszíneddel megegyezõ, eredeti haj felhasználásával készült póthajjal, mintha a sajátod lenne. Garantáljuk, hogy az általad viselt frizura kibírja majd a megpróbáltatásokat, nem fog gondot okozni a viselése, nem kell amiatt aggódnod, hogy nem bírja ki az éjszakát, tánc közben elmozdul esetleg szétbomlik. Kérésedre házhoz megyünk, biztosítjuk a frizura elkészítéséhez szükséges kellékeket, hajdíszeket. Igény esetén meg tudunk jelenni a lakodalom bármely idõszakában, ha változtatni szeretnél a hajviseleten (pl. az éjfél utáni ruhához).

Fátrai Krisztina

Fátrai Krisztina

Tavasszal miden megváltozik: a fények, színek, illatok, még az érzések is intenzívebbé válnak. Tágul a világ, a szürkület oszlani látszik, az ember egyre befogadóbb és érdeklődőbb lesz. Mindenkinek szüksége van a feltöltődésre ilyenkor: nektek, nekünk, vendégeinknek és az egész világnak. A biztos szakmai tudás mindennek az alapja. Fátrai Krisztina kurzusán az alaphajvágás lépéseit tökéletesítheted. A bemutató a fodrászmester alkalmazta hajvágás elméleti szabályait, a frizuratervezés módszerét, annak koncepcióját, az alkalmazott idegen kifejezések pontos meghatározását és azok helyes gyakorlati alkalmazását egyaránt tartalmazza.

Hegyesi Eszter

Hegyesi Eszter

Gyöngyhaj szépség szalon. Hajhosszabbítás és dúsítás, természetes, valódi hajból. Hairdreams Orising: Kényelmes Igényes minőség. Rugalmas színek hosszak tincsek effektek Garancia extravagáns Extravaganciák, hajápolás.

Krizsán Győző

Krizsán Győző

Immár sok-sok éve fodrász vagyok és elmondhatom, hogy gyönyörű világba vetődtem. Számomra e világ fő szempontja a színvonalas, hangulatos módszer és atmoszféra alkalmazása. Törekvésem érinteni, akár elmélyedni a stílusok tárházában, legyen az utcai punk, vagy exkluzív nagy estélyi viselet. Szalonmunkán kívül külső helyszíni eseményeken is részt vállalunk. Minden évben kidolgozzuk új kollekciónkat, amit képzéseinken, színpadi show-ban, magazinokban mutatunk be. Alkotásainkat prémium kategóriás, professzionális termékek segítik, melyek szalonunkban meg is vásárolhatók. Bátran állítom, hogy munkánkat művészetnek tekintjük. Várjuk Önt szalonunkba szeretettel, alkotási vággyal!

Perényi Szalon

Perényi Szalon

A haj szépségének és egészségének mindenkori megóvása, ehhez a megfelelő professzionális termékek szakszerű ismerete, használata a személyiséggel harmonizáló frizura elkészítése. Tudni kiszolgálni minden igényt korosztálytól, divattól, hóborttól függetlenül. Folyamatosan figyelemmel kísérni a divatvilágot és abból saját gondolatainkkal ötvözve a lehető legjobb anyagokat használva tudjunk munkánkat, elkészíteni, mindezt reális árakon. Összhang és harmónia. Naprakész, magasan képzett fodrászok, kellemes környezetben prémiumkategóriás termékekkel, elfogadható, egyénre szabott árakon. Fodrászaink napra készek az újdonságokkal, de elsődleges mindenkori szempont a haj minőségét megőrizni. Másodsorban a frizurák elkészítésénél a vendégeink egyéniségével összhangot és a harmóniát megteremteni. Fontos, hogy a fodrászaton kívül is szakszerűen ápolják vendégeink a hajukat, éppen ezért kollégáink szaktanácsadással segítenek, hogy otthon is megfelelő termékekkel tudják hajukat kezelni, elkészíteni.

Prikler Szanolcs

Prikler Szanolcs

Prikler Szanolcs honlapja, mesterfodrász, fodrászat, parókák, hajgyógyászat, hajhosszabbítás, paróka, Prikler Szabolcs, mesterfodrász, fodrászat, parókák, hajgyógyászat, hajhosszabbítás, parókák forgalmazása, fotózás, divatbemutatók tervezése, menyasszonyi frizurák.

Profueclinic

Profueclinic

A beavatkozást és a gyógyulási időt követően a donorterületről kinyert és hiányos területekre átültetett hajhagymák új, egészséges hajszálakat termelnek. Magyarországi klinikánk már rengeteg sikeres hajbeültetést végzett Budapesten, pácienseink legnagyobb megelégedésével. A jelenlegi legmodernebb és legfejlettebb hajátültetési technikákat használjuk, a beavatkozás fájdalommentes, a gyógyulási idő gyors, és a beavatkozás nem hagy maradandó nyomokat, így környezete számára észrevehetetlen lesz, hogy Ön hajbeültetésen esett át. Követjük az élvonalbeli újdonságokat, változásokat, melyek magas szintű alkalmazása garancia a sikeres eljárás végrehajtására.

Román Kati - Mesterfodrász Eger

Román Kati - Mesterfodrász Eger

Román Katalin mesterfodrász vagyok. Közel 20 éve dolgozom a szakmában. Pályafutásom alatt kizárólag megbízható minőségi termékekkel dolgoztam és dolgozok, így pl.: Wella, Dikson. Vendégeim nagy megelégedettségére és idejük spórolására egy korszerű Wella klimazon segít munkámban. Minőségi termékek felhasználásával professzionális szolgáltatás, megfizethető áron. Szolgáltatásaim: Professzionális hajfestés; legújabb és klasszikus trendek szerinti hajvágás; stílus tanácsadás; elrontott hajfestések szakszerű kezelése; egyéb fodrászati tevékenységek (hajvasalás, szárítás, stb.).

Szél Sándor Figaro mesterfodrász Debrecen

Szél Sándor Figaro mesterfodrász Debrecen

A Figaro Illúzió Fodrászat és Fodrászcikk kereskedés. Szél Sándor mesterfodrász és csapata szeretettel várja Debrecenben is vendégeit. Debrecenben elsőként szalonunkban részesülhet natúr, vegyszermentes hajápolásban beleértve a tartós hajfestést is. Szolgáltatásaink: - kreatív hajvágás - alkalmi frizurák, modern, kreatív menyasszonyi kontyok - Picasso satír technikák és legmodernebb hajfestő, hajszínező eljárások - Ammóniamentes, tartós natúr dauer - Ultrahangos keratinos hajhosszabbítás a ma létező legmodernebb technikával - Raszta frizura készítése - Fodrászatunkban a haj és a fejbőr egészségi állapotához leginkább illő mosást és kondícionálást végezzük vegyszermentes, gyógynövényalapú natúr Fuente termékekkel. - hajanalízis, szakmai tanácsadás A Fodrászatban használt termékek kereskedésünkben megvásárolhatók fodrász és lakossági vásárlóknak egyaránt. Bejelentkezés, érdeklődés: 06 30 611 6894

Hirdetés
TREND Szépségszalon

TREND Szépségszalon

Női-, férfi-, gyermek hajvágás, divat vagy alkalmi frizura, menyasszonyi konty és hajhosszabbítás, fodrász, fodrászat, hajkezelések, haj, hajdúsítás, melegollós hajvágás, headlines, volumennövelés, Brasil cacau, tartós hajkiegyenesítés, hajújjáépítés, ultratress hajhosszabbítás, Balmain hajhosszabítás, hajfelvarrás, afrofonás, Brazil hajhosszabbítás, Brasileiro Extension Nagyon fontosnak tartom - mivel a mi szakmánk ?divatszakma? ? a folyamatos megújulást, a rendszeres továbbképzéseket, a változó világunkkal való lépéstartást. Ezen az úton próbálok haladni, remélem vendégeim elégedettségére. Folyamatos szolgáltatásbővítésekkel várom kedves régi és leendő vendégeimet, ezenkívül eddigi vendégeimnek szeretném megköszönni azt a bizalmat, amivel a munkám során megtiszteltek. További szép napot kívánok!

Vadon Zoltán mesterfodrász

Vadon Zoltán mesterfodrász

Vadon Zoltán mesterfodrász - budapesti fodrászszalonjában várja régi és új vendégeit. A mesterfodrász honlapján érdekes cikkeket olvashat fodrász témakörben. Képeket nézhet korábbi munkáiról, illetve betekinthet fodrász árlistájába. Látogasson el Vadon Zoltán honlapjára ( vadonzoltan.hu ). Üdvözlettel

Versics Viktor

Versics Viktor

2007 Világbajnokság Milánó 4. hely - A siker kulcsa a szenvedély. A megjelenés az önkifejezés eszköze. A külső Énünk gondozása harmóniában kell legyen bensőnkkel. Szeretnénk megfogni a tekintetet, látni az elismerés megcsillanását a másik szemében.

Tuti menü