Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fodrász portálok képes leírás - Fodrász.tlap.hu
részletek »

Fodrász portálok - Fodrász.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: fodrasz.tlap.hu » Fodrász portálok
Keresés
Találatok száma - 11 db
 Hajátültetési Klinika

Hajátültetési Klinika

A haj különösen fontos szerepet játszik abban, hogy az ember vonzónak és fiatalosnak érezze magát. Aggódik a kopaszodása, hajhullása vagy hajritkulása miatt? A ProHAIR Hajátültetési Klinika Budapesten segít megoldani a problémáját!

Fodrász lap

Fodrász lap

Fodrászok és vendégeik online találkozóhelye. Ha új fodrászt keresel nálunk biztosan megtalálod, név és cím szerint is kereshetsz. Itt bátran kérdezhetsz a szakmabeliektől, sőt regisztráció után saját belső postafiókod is lesz. Minden fodrász adatlapján véleményezheted a munkáit, szavazhatsz, vagy akár felteheted kérdéseidet is. A fórumon mindent kibeszélhetsz, ugyanis mi teljesen márkafüggetlenek vagyunk. Gyere és csatlakozz Te is hozzánk!

Fodrász múzeum

Fodrász múzeum

A Gyüjteményről: A gyüjtemény első darabjait 1950-től Pinke Károly fodrász gyüjtötte. 1996-ban vált lehetővé, hogy saját gyüjteményemet ezzel a készlettel kiegészítsem. 1996-tól kezdődően régiségkereskedők bevonásával, aukciókon való vásárlásokkal, a piacok folyamatos látogatásával gyarapítottam a gyüjteményt, melynek darabszáma napjainkban meghaladja az 1200-at. Hasonlóan az elmúlt évekhez, előzetes telefonegyeztetés után, készséggel tartunk fodrásztörténeti ismertetőt szakmunkástanulók, mestervizsgázók és érdeklődő csoportok részére!

Fodrászat és hajgyógyászat - Borostyán hajgyógyászat

Fodrászat és hajgyógyászat - Borostyán hajgyógyászat

Hajgyógyászat: haj-és fejbőrbetegségek kezelése gyógynövény alapanyagú ORising termékekkel. A fejbőr problémáinak pontos meghatározását hajgyógyászaink egy háromszázszoros nagyítású pontos képet adó mikrokamera segítségével végzik. Ez képes egyértelművé tenni azokat a kiváltó okokat, amelyek szabad szemmel nem láthatók.

Fodrászos Játékok

Fodrászos Játékok

Hosszú haj, rövid haj, szőke, fekete, vörös vagy éppen valami extra szín, mindez megtalálható a fodrászos játékokban. Kedvedre készíthetsz alkalmi vagy éppen hétköznapi frizurákat. A hajkoronákat kiegészítheted sminkkel vagy öltözékkel is. Keresd meg a kedvenc fodrászos játékodat és játssz vele online.

Fodrászos Játékok

Fodrászos Játékok

Csajos és lányos játékok között nagyon népszerűek a fodrászos játékok, mivel a lányok szeretnek sok időt tölteni a hajuk szépítésével és ezekkel a játékokkal ugyanezt gyakorolhatják. Jó néhány játékból új ötleteket is lehet meríteni, így eddig ismeretlen frizurákat lehet kipróbálni a való életben is.

Haj és Stílus

Haj és Stílus

A Haj és Stílus (volt HairStyle Forum) Magyarország egyetlen olyan gyakorlatoriántált szakmagazinja, ami csak fodrászoknak szól. A szakemberek számára hazai és nemzetközi szakmai és üzleti információkat nyújt trend, ill. step by step anyagok segítségével.

Hajbeültetés - Hajátültetés Budapesten

Hajbeültetés - Hajátültetés Budapesten

Hajbeültetés és hajgyógyászat Budapesten és az ország számos pontján férfiaknak és nőknek egyaránt. A hajhullásnak számos oka lehet: stresszes életmód, hiányos étrend, különböző baktériumok, a hormonális egyensúly felborulása, vagy akár ezek kombinációja is okozhat hajhullást. Nyerje vissza fiatalkori hajviseletét Ön is!

HappyHair

HappyHair

A HappyHair egy olyan virtuális fodrászat, amely nőknek és férfiaknak is egyaránt ajánlott - korosztálytól függetlenül. Frizurák ezreit és sminkek, kozmetikai termékek százait kínálja e program, - sztárfrizurákat is beleértve -, egyenes, hullámos és göndör hajra. A program készítésénél kezdettől fogva nagy hangsúlyt fektettünk a barátságos felhasználói környezet kialakítására, a hajviseletek és a színskálák valóságos megjelenítésére. Különösebb telepítési gyakorlatot nem igényel a program használata, így már azok számára is könnyen kezelhető lehet, akik minimális tapasztalattal rendelkeznek az internetezés területén.

Hirdetés
Női Portál Frizuratervező

Női Portál Frizuratervező

Frizuratervező programmal biztosra mehetsz. Töltsd fel profilképed és válaszd ki a neked megfelelő frizurát. Állíthatsz színt, hosszúságot, formát is. A képek segítenek megtalálni a saját stílusod. Próbáld ki!

Speciális diffúzoros hajszárító

Speciális diffúzoros hajszárító

A Sedusa egy angol profi fodrász, Antony Popadich által tervezett speciális diffúzoros hajszárító, egy igazi fürtteremtő. Szexi hullámos haj vagy göndör frizura? Varázsolj magadnak Te is ilyet, akár fél óra alatt!

Tuti menü