Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fodrász oktatás képes leírás - Fodrász.tlap.hu
részletek »

Fodrász oktatás - Fodrász.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: fodrasz.tlap.hu » Fodrász oktatás
Keresés
Találatok száma - 11 db
Alfa Kapos

Alfa Kapos

Tanfolyam ajánlataink: induló tanfolyamok, országos okj-s képzések, felnőttképzések. Fodrász, sport és gyógymasszőr kéz és lábápoló műkörömépítő oktatás, ingatlanközvetítő és társasházkezelő, kereskedő szaktanfolyamok. Idegenvezető valamint kozmetikus szakképzézés. Számítógép kezelő és ECDL tanfolyam.

BMS Oktató Központ

BMS Oktató Központ

Teljeskörű - különleges minőséget és üzleti stratégiát megvalósító - megoldásszállító cégként működünk a szépség-üzletág minden szereplőjének maximális megelégedésére, olyan hatékony és versenyképes tervezés, felszerelés, anyagellátás, folyamatszervezés, management eszközöket és termékeket alkalmazunk, amelyek biztosítják piaci részesedésünk és vállalatunk értékének folyamatos növekedését, megfelelő jövedelemmel jutalmazva a tulajdonosok, munkatársaink, kozmetikus-, fodrász- és egyéb kereskedelmi partnereink odaadó tevékenységét. Ez a küldetésünk.

CLIPS Nemzetközi Fodrász iskola

CLIPS Nemzetközi Fodrász iskola

A CLIPS Nemzetközi Fodrász iskola célkitűzése az, hogy olyan színvonalas, minőségi fodrász oktatásban részesítse tanulóit, amilyenre eddig Magyarországon nem volt példa. Rendkívül fontos az alapok elsajátítása, hiszen ezek ismerete nélkül nem lehet továbbfejlődni. Ennek érdekében a klasszikus elméleti órákon hallgatóink elsajátítanak minden, a szakfodrász képzési törvényekben előírtak szerinti tudást, melyet a stúdiómunka során a gyakorlatban is kipróbálhatnak, begyakorolhatnak. Ezeken túlmenően olyan hajvágási és -festési technikákkal ismerkedhetnek meg, melyek követik a trendeket és a legnagyobb fodrász mesterek technikáit, így már a fodrász iskola elvégzése után is kiszolgálhatják vendégeik igényeit, és nem kell azzal szembesülniük, hogy a klasszikus technikák megkötik a kezüket, visszavetik kreativitásukat.

Elegante Szalon Győr

Elegante Szalon Győr

Az Elegante szalon vezető szakemberei és oktatói, Antalics Gyöngyi és Baranyay Alfréd egy olyan irányvonalat alakítottak ki a fodrászat terén, ami a maga nemében egyedülálló. A lényeg az, hogy a frizura és a smink teljes mértékben illeszkedjék az Ön személyiségéhez, és olyan látványban legyen része, ami magasabb komfortérzettel, önbizalommal és elégedettséggel tölti el Önt. Szeretnél a legjobbak közé kerülni? Az Elegante Szalon akkreditált L'Oreal Professional és az első Kérastase szalon Győrben, ahol Antalics Gyöngyi mesterfodrász és Baranyay fredy Alfréd fodrász- és sminkmester támogatásával sajátíthatod el a fodrász szakma minden titkát és fortélyát.

Fodrász tanfolyamok

Fodrász tanfolyamok

Ez a fodrász tanfolyamokkal kapcsolatos oldal egy gyűjtőoldal, mely felsorolja azokat az iskolákat, oktatási intézményeket, ahol fodrász képzésben részesülhetnek a tanulni vágyók. Az egész ország területéről lehet válogatni a tanfolyamok közül.

Hairnet6 - Nemzetközi fodrászverseny

Hairnet6 - Nemzetközi fodrászverseny

A Hairnet6 a világ első és egyetlen nemzetközi internetes fodrászversenye. A verseny célja, hogy lehetőséget nyújtson a tehetséges fodrászoknak nemzetközi hírnév megszerzésére. Tanuló, fodrász és mester kategóriában várjuk a nevezéseket és a szavazatokat. A verseny témája: Mai női divat hajvágás, Mai férfi divat hajvágás, Fantázia kategória: Retromantic. 5 kontinens, 40 ország fodrásza mutatja be legjobb munkáit! A versenymunkákat nemzetközi szakmai zsűri és a versenyzők szavazói is értékelik. A verseny megálmodója és megalkotója Perényi Ádám mottója: A fodrászat művész szakma, és a művészetet nem lehet sem időben sem térben korlátozni. A legnagyobb reklámlehetőség minden induló számára, hiszen minden versenyző a saját blog felületén reklámozhatja magát és mindenki mást, aki részt vett a munkában. Az I. fordulóból továbbjutott versenyzők között a közönségszavat alapján legtöbb pontszámot kapott versenymunka 1000 Euro díjazásban részesül. A nemzetközi sztár zsűri, mint Richard Thompson, a Mahagony Team kreatív igazgatója, Akos Body TIGI nemzetközi oktatási vezetője szakmai szempontok alapján értékeli a versenyzők munkáit.

Haute Couture Academy

Haute Couture Academy

Akadémiánkon személyre szabott oktatást fejlesztettünk ki, nagy hangsúlyt helyezünk arra, hogy minden egyes tanulóval külön foglalkozzunk. Hallgatóinkat a szakma legjobbjai, díjnyertes fodrászok oktatják, akik már a tanfolyam alatt is felkészítik a tanulóinkat szakmai versenyekre. Médiában jártas munkatársaink nem csak a klasszikus fodrász szakma, hanem a kreatív televíziós munkák fortélyaiba is beavatják a tanulókat. A tanfolyam gyakorlati oktatás mellett nagy hangsúlyt helyezünk a vendéggel való kommunikáció kialakításának módjára, és a széles ügyfélkör kiépítésének lehetőségeire. Tanfolyamunk munka mellett is végezhető és semmilyen előképzettséget nem igényel.

Kapos bróker Kft.

Kapos bróker Kft.

Tanfolyam ajánlataink: induló tanfolyamok, országos okj-s képzések, felnőttképzések. Fodrász, sport és gyógymasszőr kéz és lábápoló műkörömépítő oktatás, ingatlanközvetítő és társasházkezelő, kereskedő szaktanfolyamok. Idegenvezető valamint kozmetikus szakképzézés. Számítógép kezelő és ECDL tanfolyam.

Kapos felnőttképzés

Kapos felnőttképzés

Fodrász tanfolyamaink: Fodrász tanfolyam Fodrász tanfolyam + gyakorlati hellyel Hajpótló és hajfelvarró tanfolyam Tanfolyam jellege: szakképesítő (OKJ 33 815 01 1000 00 00) A képzés célja: A fodrász szakmai képzés célja olyan általánosan művelt, korszerű szakmai elméleti és gyakorlati felkészültségű szakemberek képzése, akik képesek ellátni a fodrász munkaterületének megfelelő munkakört. A képzés időtartama: 12 hónap. A képzéshez szükséges végzettség: 10. évfolyam elvégzése (vagy 1999. augusztus 31. elött befejezett általános iskola), a vizsgáig betöltött 18.életév, orvosi alkalmasság. Tantárgyak: Szépészeti szolgáltató egység üzemeltetése, munkavédelem, számítástechnika, kommunikáció, szakmai ismeretek I. - II., anyagismeret, anatómia. Fodrász hallgatóink számára, havi rendszerességgel ingyenes fodrász gyakorlati órákat-bemutatókat tartanak neves fodrászaink. A tanfolyam sikeres elvégzése után a hallgatók államilag elismert FODRÁSZ szakmai végzettséget tanúsító bizonyítványt kapnak. Nemzetközi bizonyítvány ( EUROPASS ) igényelhető.

Hirdetés
OKJ-s fodrász képzés Kisvárda

OKJ-s fodrász képzés Kisvárda

Iskolánk 2002-ben indította első évfolyamát, melynek fő tevékenysége az iskolarendszerű alap- és középfokú szakemberképzés. Képzéseinket Kisvárdán, Nyíregyházán és Debrecenben szervezzük. Tanulóink sokféle nappali rendszerű képzés keretében szerezhetnek államilag elismert OKJ-s szakképesítést, például fodrász, kozmetikus vagy vámügyintéző. Fodrász képzéseink nappali és esti tagozaton indulnak Kisvárdán, Debrecenben és Nyíregyházán. Válasszon további képzéseink közül, ha szeretne családias légkörben tanulni, és magas színvonalú oktatásban részesülni!

Péter Mária ev. - Fodrász képzés

Péter Mária ev. - Fodrász képzés

Sajátítsd el a fodrász szakma minden trükkjét okleveles, képzett fodrászoktól a Tárnoky fodrásziskolában. Tárnoky László minden idők egyik legsikeresebb magyar fodrásza, szakmájában elsőként őt jutalmazták a Magyar Köztársasági Érdemrend Lovagkeresztjével. Az oktatási intézményünkben államilag elismert OKJ fodrász szakképesítés megszerzésére van lehetőség. Emellett a számítástechnika, angol, marketing ismeretek bővítésével az a célunk, hogy multifunkcionális európai mestereket képezzünk. Ha részt vennél tanfolyamunkon megteheted Győrben, Szegeden és Budapesten is. Látogass el weboldalunkra a bővebb információkért és ismerd meg iskolánk szolgáltatásait!

Tuti menü